Öne Çıkanlar Alt Liglere Devam Kararı AKILLI KAVŞAK VE EBUKOM PROJE İHALESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ 2023 ELAZIĞ YILI İLAN EDİLSİN Karakoçlar Seyircisine Kavuşuyor! BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK

Bu haber kez okundu.

Türkiye-Litvanya maçı biletleri ücretsiz temin edilecek

UEFA Kadınlar Uluslar Ligi'nde 26 Eylül Salı günü Elazığ’da oynanacak Türkiye - Litvanya maçının bilet satışı www.passo.com.tr sitesi ve Passo Mobil Uygulaması üzerinden yapılacak

Elazığ Atatürk Stadı’nda oynanacak maçı izlemek isteyen sporseverler ücretsiz olarak bilet temin edebilecekler.

Taraftarlar yetkililere biletin PDF indirilmiş görüntüsünü veya çıktısını ibraz ederek ya da Passo Mobil Uygulaması üzerinden bilet alındığını göstererek tribünlere girebilecek.

Fotoğraf olarak çekilmiş ekran görüntüleri kabul edilmeyecek.

Maçın oynanacağı Elazığ Atatürk Stadı ve çevresinde bilet satışı için gişe açılmayacağı belirtilirken, öncelikli olarak Doğu Tribünü ve Batı Tribününe taraftarların alınacağı ifade edildi.

Türkiye-Litvanya karşılaşmasının biletleri, Pazartesi günü sisteme yüklenecek ve futbolseverler biletlerini www.passo.com.tr sitesi ve Passo Mobil Uygulaması üzerinden ücretsiz olarak indirebilecekler.

Stadyum gişelerinden sorunsuz olarak stadyuma girilebilmesi için biletlerin çıktısının alınması veya uygulama üzerinden alındığına dair görüntüsünün ibraz edilmesi gerekiyor.

Fotoğraf olarak çekilmiş ekran görüntüsü kabul edilmeyecek.

Türkiye-Litvanya maçı biletleri ücretsiz temin edilecek

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol