Öne Çıkanlar 2023 İFLASIN EŞİĞİNDE DUA BEKLİYOR STK Temsilcileri Bakan Soylu İle Görüştü Defterdarlık Binası Hizmete Açılıyor

Bu haber kez okundu.

VALİ TORAMAN'DAN  İADE-İ ZİYARET

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Gazetemize iade-i ziyarette bulundu. Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı ve Yeni Ufuk,Günışığı Gazeteleri Genel Yayın Yönetmeni M.Nafiz Koca'yı ziyaret etti. Ziyarette Vali Toraman'a, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Özcan Yalçın eşlik etti.

Samimi bir sohbet havasında gerçekleşen ziyarette basın mensuplarının ne kadar önemli ve zor bir meslek icra ettiklerine değinen Vali Toraman, Başkan Koca'dan, Elazığ'da yayın hayatını sürdüren yerel gazeteler konusunda bilgiler aldı. Gazetenin basımı hakkında teknik bilgilerde alan Vali Toraman, “Yerel basınını yakından takip ediyorum. Baskı ve kalitesi ve haberlerin içeriği açısından en üst seviyede” dedi. Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman Yeni Ufuk,Günışığı Gazetesi ailesine çalışmalarında başarılar diledi.

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı ve Yeni Ufuk Günışığı Gazeteleri Genel Yayın Yönetmeni M.Nafiz Koca, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik ziyaretleri için Vali Toraman'a teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol