Öne Çıkanlar seçim2023 İl Hıfzıssıhha Meclisinden Yeni Kararlar Gıda Denetim Seferberliği Başlatıldı Yaz Etkinlikleri Başlıyor Gençlere Online Spor Eğitimi

Bu haber kez okundu.

Vali Yırık üç belediyeye inceleme başlatılacak

Elazığ Valisi Erkaya Yırık katıldığı korona virüs denetimlerinde yaptığı açıklamada son günlerde kamuoyunun gündemine düşen Almanya ya insan götüren belediyeler ile ilgili olarak ," Yakında üç belediye ile ilgili inceleme başlatılacak." dedi.

“Suç İşleyen Cezasını Görecektir” Vali Yırık açıklamasında , “Yeşilyurt Belediyesi ile başlayan ve belediyelerin bir takım dernekler vasıtasıyla protokol yaparakinsanları bir takım sosyal etkinlik yapmak amacıyla yurt dışına götürmek için hususi damgalı pasaport çıkartmak suretiyle yurtdışına götürdüklerine ve bu insanların dönüş yapmadıklarına şahit olduk.

Bu süreçte bu şekilde anılan Arıcak, Akçakiraz ve Baskil olmak üzere üç belediyemiz oldu.

Bu belediyeler ile ilgili doküman anlamında tüm hazırlıklarımızı gerçekleştirdik. İçişleri Bakanlığımız önümüzdeki hafta en kısa süre içerisinde bu konu ile alakalı konun ilgilileri, mesulleri kimlerdir?

Suçları nelerdir?

Karşılığı nedir?

Şeklinde mülkiye müfettişlerimiz tarafından araştırma yapılacak, sorgulanacak ve sonuçlandırılacak inşallah…

Şuanda bizde herhangi bir el çektirme yok.

Ancak elbette ki işlemler sürecinde kimin ne kadar kusuru varsa ve kusurun karşılığı hangi idari yaptırımı gerektiriyorsa yapılacak.

Devlette hiçbir zaman olumsuz bir takım işler gizli kalmamıştır.

Suç işleyen de cezasını görecektir. ”dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol