Öne Çıkanlar O Hadis-i Şerif Bir Kez Daha Hatırlattı ARPA FİYATLARI GÖZDEN GEÇİRİLSİN FIRAT FESTTE KONSER VE SİNEMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ ENDİŞELİ BEKLEYİŞ Halis Zafer Koç Korgeneralliğe Terfi Etti

Bu haber kez okundu.

Varlı’dan Veda Ziyareti

Gazeteciler Halil İbrahim Varlı ve  Aydın Yorat EBMC Başkanı Nafiz Koca tarafından ağırlandı.  Varlı ve Yorat’ın ziyaretlerinden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Başkan Koca  Varlı’ya yeni görev yerinde başarılar dilerken Yorat’a da Elazığ’a tayin olmasından dolayı hoş geldiniz dedi.  

“İnşallah Elazığ’ı Her Alanda Gelişmiş Bir Şekilde Görürüz”

Ziyaret Sırasında değerlendirmelerde bulunan  Halil İbrahim Varlı, “Sizlerin de yakından bildiği üzere Elazığ’da İhlas haber Ajansı’nda 7,5 yıldır görev yapıyorum.  Bu 7,5 yılın son 4,5 yılında  İhlas Haber Ajansı Elazığ Bölge Müdürü olarak görev yaptım.   Bu ay itibariyle görevimi çok değerli bir isime Aydın kardeşime devir edeceğim.  Bizden aldığı bayrağı daha yükseklere taşıyacağına eminim.  Elazığ medya noktasında çok gelişmiş bir şehirdir. 

Elazığ  geçmişten bugüne kadar medya alanında sürekli gelişen ve bu gelişimini sürekli  devam ettiren bir şehirdir. Elazığ yeri geldiğinde muhalefet edebilecek kapasiteye ve birikime sahip bir basını bulunuyor. Elazığ basının bu gelişmişliği şehire çok ciddi bir katkı sunuyor.  Ben Elazığ’da yerel medyanın çok güçlü olduğunu gördüm. 

İnşallah Elazığ basını daha güçlenerek yoluna devam eder.

Belki biz burada olmayacağız. Ama Elazığ bizim gerçek anlamda çok sevdiğimiz bir şehir olarak gönlümüzde yer etmeye devam edecek.  İnşallah Elazığ’a gelip gitmeye devam ederiz.  Çünkü bir ayağımız burada olacak. Elazığ’da çok ciddi dostluklar edindim.  Dostlarımızı görmeye geleceğiz.  Elazığ’ın şehir olarak da daha iyi bir konuma geleceğini umut ediyorum.  Çünkü sizin de bildiğiniz üzere Elazığ çok acı günler geçirdi.  İnşallah Elazığ’ı her alanda gelişmiş bir şekilde görürüz. ”dedi

“Elazığ Yerel Basını İnanılmaz Güçlü”

İhlas Haber Ajansı Elazığ Bölge Müdürlüğü’ne atanan Aydın Yorat ise yaptığı açıklamada Elazığ basını ile ilgili değerlendirmede bulundu. Yorat, “ Ben yaklaşık 11 yıldır İhlas Haber Ajansı Diyarbakır Şubesinde çalışıyordum.   Uzunca bir süre haber müdürü olarak görev yaptım.  Son olarak da İhlas Haber Ajansı Elazığ Bölge Müdürü olarak atandım. Bayrağı   İbrahim abiden devir alacağız.  Yaklaşık bir haftadır Elazığ’dayım. Bu süre zarfında basın kuruluşlarını ziyaret ettik.  Ben  bu noktada şunu söylemek istiyorum; Elazığ yerel basını inanılmaz güçlü… Bunu yakından gördüm. Bizler el ele vererek Elazığ’ı daha ileriye nasıl taşırız? Diye düşünüyorum. Hep birlikte Elazığ için çalışmaya devam edeceğiz.”   İfadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Varlı’dan Veda Ziyareti

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol