Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

Yaprak Dökümü Erken Başlayacak Gibi!

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’a sıkıntılarla başlayan ve 18. hafta sonunda küme düşme potasında yer alan TY Elazığspor’da futbolcuların alacaklarını tahsil edemedikleri gerekçesiyle TFF’ye başvurduğu, başvurmaya hazırlananlar olduğu iddia edildi. Başta takımın tecrübeli oyuncuları Yiğitcan Erdoğan ve Murat Ceylan olmak üzere, Cengizhan Akgün ile bazı Elazığlı futbolcuların da alacaklarını tahsil edemedikleri için TFF’ye başvurdukları kamuoyunda konuşuluyor.

*YİĞİTCAN ERDOĞAN; “VERİLEN SÖZLER TUTULMUYOR…”

Yiğitcan Erdoğan konuyla ilgili spor servisimize açıklamada bulundu. Erdoğan,”

Verilen sözler tutulmuyor. Ben geri dönüp Elazığspor için üzerime düşeni yapacağım. Elazığspor’u yarı yolda bırakmak olmaz.” dedi.

*TRANSFER TAHTASINI AÇMAK ŞART!

Eski dönem futbolcu alacaklarından dolayı transfer tahtası kapalı olan Bordo-Beyazlı ekibimizin bu zor şartlar altında transfer tahtasını açmaktan başka çaresi bulunmuyor.

Mevcut futbolcu kadrosu vasat olan Bordo-Beyazlı ekibimizin, kümeye tutunması adına transfer tahtasını açmaktan başka çaresi bulunmuyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol