Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

Yerleştirme Oranı %100

. Müdür Eren açıklamasında, “Başvuru yapan kız ve erkek öğrencilerimizin %100’ü yurtlarımıza yerleştirilmiş olup yedekte bekleyen kız ve erkek öğrencimiz bulunmamaktadır” dedi.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren açıklamasının devamında ise şu ifadelere yer verdi; “Yurt sayısı : 7 (4 Kız 3 Erkek) toplam kapasite: 9bin 97 bugün itibariyle yurtlarda ki mevcut öğrenci: 9 bin 50 2021-2022 Öğretim Yılı itibariyle yurtlarımıza başvuru yapmış, yani sadece bu yıl başvuru yapan 1. ve 2. Sınıf öğrencilerin tamamı 6bin 309 öğrencilerin tamamı  yurtlarımıza yerleştirilmiştir.

Yurtlarımızda kaydı devam eden 3. ve 4. Sınıf öğrencilerimiz barınmaya devam etmektedir. Başvuru yapan kız ve erkek öğrencilerimizin %100’ü yurtlarımıza yerleştirilmiş olup yedekte bekleyen kız ve erkek öğrencimiz bulunmamaktadır.

 Yurt başvuru hakkı çıkıp da, üç gün içerisinde dekontunu yatırmamış öğrencilerin kayıtları alınamamıştır. Veya yurt başvuru tarihini kaçıran öğrenciler yurtlara yerleştirilmemiştir.

Ayrıca sınıf tekrarı yapmış öğrenciler kayıtları otomatikman sistem tarafından silinmektedir. Bu iki konuyla alakalı öğrencilerin tekrar yurt başvuruları açıldığında başvurularını e-Devlet üzerinden yapmaları Kurumumuzca önerilmektedir.”

Anahtar Kelimeler:
Yerleştirme Oranı %100

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol