Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

Yıldırım  8 Mart’ı kutladı

” Kadınlarımız hayatımızın en özel varlıkları, kimi annemiz kimi hayatımızın en büyük aşkı, kimi arkadaşımız kimi ise gözbebeğimiz kızımız...

Kadınlara ithaf edilen bu kadar özel günün arasında en önemli gün belki de Dünya Emekçi Kadınlar Günü’dür.

Dünyanın haklarından vazgeçmeyen inancını ve kendine güvenini asla kaybetmeyen güçlü kadınlardan alınan ilhamla daha güzel bir yer haline geldiğini asla unutmayın.

Siz güçlü kadınlar isterseniz en derin denizde yüzebilir, en yüksek zirveye tek başınıza tırmanabilirsiniz.

Güçlü, güzel, şefkatli, azimli, merhametli kelimelerin ifade edebileceğinden çok daha fazlasısınız.” ifadelerine yer verdi.

“Kadının Adının Var Olduğu Bir Dünya Hayaliyle 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününüzü En İçten Dileklerimle Kutluyorum” Kadın cinayetlerine fırsat eşitsizliklerine de dikkat çeken Yıldırım, “Üreten kadınlarımızın çalışma hayatındaki hak ettiği yeri aldığı ekonomik, sosyal ve hukuksal olarak bütün haklarının korunduğu, kadın cinayetlerinin, cinsel istismarların, cinsiyet eşitsizliğinin son bulduğu günleri hep birlikte görmeyi temenni ediyorum.

Tanımlanamayan kadının adının var olduğu bir dünya hayaliyle 8 Mart Dünya Emekçi kadınlar gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum.

Kadın demek zafer demektir, memleket demektir. Kadın demek emek demektir. Kadın demek ekmek demektir.”dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol