Öne Çıkanlar seçim2023 İl Hıfzıssıhha Meclisinden Yeni Kararlar Gıda Denetim Seferberliği Başlatıldı Yaz Etkinlikleri Başlıyor Gençlere Online Spor Eğitimi

Bu haber kez okundu.

YILDIRIM; "TRANSFER TAHTASI AÇILACAK!"

Günışığı Gazetesi Spor Müdürümüz Özgür Yıldırım, Kanal 23’te her hafta Salı günü yayınlanan “Telefinal” adlı programa konuk oldu ve gündeme dair önemli değerlendirmelerde bulundu...

Moderatörlüğünü Kanal23 Spor Müdürü Yusuf Boydak’ın yaptığı, Günışığı Gazetesi Spor Müdürü Özgür Yıldırım ve Hâkimiyet Gazetesi Spor Müdürü Hüseyin Kabukçu'nun konuk olarak katıldıkları Telefinal Spor Programı’nda Yıldırım, Elazığspor'un transfer tahtası, ilimizde yaşanan sportif faaliyetler konusunda önemli bilgiler verdi.

Taraftarların en çok merak ettiği transfer tahtasının açılıp açılmayacağı konusunda detaylar veren Özgür Yıldırım; "Yönetim tahta konusunda girişimlere başladı. Öncelikli olarak FİFA'da ki sıkıntılı dosyaların çözüme kavuşturulması için Serkan Başkan çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Bizim transfer tahtası açılacak ümidimiz var.

Taraftarlarımız sabırlı olsunlar. Maçlara gelip takımına destek olsunlar. Gün birlik ve beraberlik günü.

Devre arasına kadar transfer yapma şansımız yok. 2.Transfer ve Tescil Dönemi'ne kadar bu futbolcularımızla yolumuza devam edeceğiz.

İlk kongrede Elazığspor'un borcu 52 milyon TL,  Şuan ki kur farkı nedeniyle borç miktarı daha da yüksek rakamlara çıktı.

Biran önce tahtanın açılması gerekiyor. İnşallah ta açılacak." dedi.

 Elazığ'da ki diğer spor branşlarının da konuşulduğu program gece geç saatlere kadar sürdü.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol