Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

Yolcular Mağdur Olmayacak

Elazığ Hava Limanı’nın,  devam eden bakım çalışmaları dolayısıyla; 45 gün kapalı kalacak olması, vatandaşları, kara kar düşündürüyordu.

Vatandaşların beklediği haber,  Meydan Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Selçuk Kendirci’den geldi. Kendirci, Elazığ’dan gidecekleri yerler için hava yolunu tercih eden vatandaşları, Malatya havalimanına taşıyacaklarını açıkladı.  

Hiçbir yolcunun mağdur olmaması için ellerinden gelenin fazlasını yaptıklarını ifade eden Kendirci, Elazığ’a hizmet edecek olmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını açıkladı.

 “Elazığlı Hemşerilerimizi Malatya Hava Limanı’na Taşıyacağız”

Elazığ Hava Limanı  yolcularını  Malatya Hava Limanı’na taşıyacaklarını ifade eden Mehmet Selçuk Kendirci; “Bizler, 28 yıldır Malatya Havalimanı’nda yolcu taşımacılığı yapıyoruz. Malatya Havalimanı’nda tek yetkili taşıyıcı firma biziz. Bildiğiniz üzere, Elazığ Hava Limanı’mız bakıma alındı.  Hava limanı bakıma alındığı için, uçak kabul etmeyeceğinden dolayı, Elazığ’a inecek uçaklar, Malatya Hava Limanı’na yönlendirildi.  Bizler de, Elazığlı hemşerilerimizin mağdur olmaması için, çalışma yaptık. Yaptığımız çalışma sonrasında  otobüslerimizle  Elazığlı hemşerilerimizi Malatya Hava Limanı’na taşıyacağız. ”dedi.

“50 Lira ya Taşıyoruz”  

  Servis hizmetinin ücretini de açıklayan Kendirci;  “Elazığ’dan aldığımız yolcumuzu, Malatya Hava Limanı’nın kapısına kadar  50 Lira ya taşıyoruz.   Dönüşte ise; Elazığ’a gelecek olan vatandaşlarımızı, hava limanın kapısından alıp Elazığ Otogarı’na kadar  getiriyoruz. Yol güzergahında inmek isteyen vatandaşlarımızı da, istedikleri noktada indiriyoruz. Bu hizmetimizi 45 gün boyunca vereceğiz.” İfadelerini kullandı 

“Yolcularımızı Elazığ Otogarı’ndan  Başlayarak  Güzergah Boyunca Alacağız”

 Vermiş oldukları servis hizmeti ile, Elazığ’da ki acentelerin iş kaybını da engellediklerini belirten Kendirci, “Ben, 6 yıl boyunca Turizm Seyahat Acenteleri Birliği Başkanlığı yaptım.  Başkanlık sürecimde, Elazığ’da ki  turizmci arkadaşlarımızla çok ciddi bir hukukumuz oluştu. Bizler Elazığ’a hizmet etmek için bu işe girdik.   Taşıma ücreti normal şartlarda daha fazla olması gerekirken, bizler vatandaşlarımızın mağdur olmaması ve acentelerimizde bilet satışları düşmesin diye,  fiyat noktasında fedakarlık yaptık.  Yolcularımızı Elazığ Otogarı’ndan başlayarak güzergah boyunca alacağız. Şehir merkezine yasak olduğu için giremiyoruz.  Servis irtibat numaralarımız aracılığıyla vatandaşlarımız istedikleri anda servis şoförlerimiz ile irtibat kurabiliyorlar.  Vatandaşlarımızın servislere uçaklarının kalkış saatinden en az 2,5 saat önce servislerine binmiş olmaları gerektiğini de ifade etmek istiyorum.” dedi.

   

Anahtar Kelimeler:
Yolcular Mağdur Olmayacak

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol